advertentie
advertentie
advertentie

De Graafschap

De Balotelli van NL?

03.05.2012 . 18.14

Voetballer Fränkel weer in de cel

De Graafschap-voetballer Purrel Fränkel moet nog 12 dagen brommen wegens illegaal autorijden, dat meldt voetbalverslaggever Richard van der Made op Twitter. Hij was even op vrije voeten, maar zit nu weer achter de tralies. 

Voetballer Fränkel weer in de cel
Zit vast

Volgens Fränkels advocaat is het Openbaar Ministerie boos dat de reserve aanvoerder woensdag niet werd opgesteld in de wedstrijd tegen Excelsior. De degradatiekraker was trouwens bloedspannend, tot de scheidsrechter na 85 minuten affloot. Het was toen 2-2. Het onweerde boven het Doetinchemse stadion te hard om nog verder te spelen.

De kans dat de 35-jarige voetballer nog voor de Graafschap mag spelen is volgens de voetbalverslaggever bijzonder klein.

Fränkel krijgt steeds meer weg van de Italiaanse stervoetballer Balotelli die vooral bekend is om zijn gedrag buiten het veld. Fränkel werd volgens de Telegraaf in 2009 al door de politie aangehouden wegens marihuanagebruik en nu moet hij dus brommen omdat hij illegaal auto heeft gereden.

Als de Nederlandse voetballer echt op zijn Italiaanse collega lijkt, is het slechts een kwestie van afwachten tot de eerste sexy minnares haar verhaal gaat doen. Wtf.nl houdt zich aanbevolen.

Deel deze pagina

Reageren

advertentie
advertentie

Hot or not?

advertentie
advertentie
advertentie