Wethouder

Door en door slecht

25.07.2012 . 18.23

Opwinding over column Holleeder

Niet iedereen is dolenthousiast over de carrièrestap van Willem Holleeder, die binnenkort stukjes gaat tikken voor Nieuwe Revu. Sportwethouder van Amsterdam Eric van der Burg bijvoorbeeld vindt het een belachelijke vertoning en steekt dat niet onder stoelen of banken.

Van der Burg is met allerlei Twitteraars in discussie over de keuze van Nieuwe Revu. Holleeder wordt van alle kanten verdedigd met nobele opmerkingen over tweede kansen. Ook wordt Van der Burg geadviseerd de Nieuwe Revu lekker links te laten liggen als het hem niet bevalt. Ook andere BN-ers vinden er wat van: 

#Holleeder wordt columnist bij de Nieuwe #Revu. Ik ben benieuwd welke redacteur gaat zeggen: 'Willem, ik vind t niet zo sterk deze week..', twittert Lama Tijl Beckand.

Tennisser Raemon Sluiter heeft ook een goeie verzonnen:

Nieuwe Revu, nieuws dat je pakt.En als het nieuws niet je niet pakt,pakt onze columnist je wel.#holleeder

Hoofdredacteur Erik Noomen van Nieuwe Revu bevestigt woensdag dat hij het een half jaar met Holleeder gaat proberen. De Amsterdammer zal wekelijks verslag doen van zijn leven, maar hij schrijft ook over zijn tijd in de gevangenis en zijn persoonlijke geschiedenis.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app