Klappen

Boze tweets

29.07.2012 . 12.11

Ophef over vechtpartij The Flexican

Tout bekend en onbekend Nederland is verontwaardigd over het akkefietje dat Rapper Sef en dj The Flexican zaterdagavond hadden met de politie. De artiesten hebben er flink van langs gekregen van de blauwpetten. Letterlijk.

"Ik heb gewoon klappen gekregen van de politie. Voor niks", twittert Sef. "De politie vindt het blijkbaar normaal om mensen te slaan en te wurgen voor niks. Zonder enige aanleiding hebben ze Flex geslagen en gewurgd."

Ooggetuige Jair Stokmans op Twitter: “Gisternacht in Eindhoven liepen we na Sneakerz op straat en kwamen er politie auto’s voorbij gereden. De agenten wilden dat wij opzij gingen. Toen dat ze niet snel genoeg ging, gaf een agent gas, waarbij we bijna omver gereden werden. The Flexican maakte met lichaamsbewegingen zijn ongenoegen duidelijk, waarop een agent uit auto vloog, hem sloeg en naar de keel greep. Vanaf dat moment heb ik het incident gefilmd.” Daarna liep het volledig uit de hand en werden er paarden, honden en meerdere politieagenten gebruikt om deze ‘gevaarlijke’ dj in te rekenen.

Volgens Sef werd zijn maatje meegenomen naar het politiebureau. "Maar ik weet niet of hij oké is. Ik ben het bureau uitgeduwd, hardhandig." De rapper laat het er niet bij zitten. "Ik ga hier echt een heel groot probleem van maken. De politie heeft zich te gedragen." Ook roept hij getuigen op zich te melden. "Ook als je geen beelden hebt, maar er wel bij was: neem alsjeblieft contact op. Dit is belachelijk."

Acteur Nasrdin Dchar typte op Twitter: "Even n hele dikke middelvinger naar de politie voor de manier waarop @TheFlexican vannacht is behandeld."

Rapper Pete Philly kan zich niet voorstellen dat The Flexican zo'n gevecht ooit zou uitlokken en twittert het flmpje met de tekst: "Zie hier hoe de politie omging met 1 van de aardigste DJ's die ik ken."

Actrice Hadewych Minis is ook kwaad : Wat walgelijk van de politie! Ze hebben zich te gedragen!!!!!!

Achter zijn laptopje zit Arie Boomsma zich al de hele dag op te winden over het gebeuren. Hij retweet, post en verzamelt zich een ongeluk.

Geen idee waar dit over gaat? Bekijk het hier. Terechte tikken of niet?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app