Viezerik

Cowboy in de stal

02.08.2012 . 15.53

Taakstraf na misbruik paarden

Een viezerik uit Alkmaar die zich in een paardenpension aan drie paarden heeft vergrepen, is donderdag door de rechtbank in Alkmaar veroordeeld tot 3 maanden voorwaardelijke en 60 uur taakstraf.

Da's precies de straf die de officier van justitie had geëist. De rechtbank stelde wel als voorwaarde dat de 29-jarige man zich voor zijn stoornis laat behandelen.

Het dierenmisbruik gebeurde vorig jaar september in het Noord-Hollandse Bergen. De Alkmaarder reed 's nachts naar het paardenpension en stak daar zijn arm in de vagina van minimaal drie paarden. Camera's legden vast hoe hij masturberend en getooid met een cowboyhoed door de stallen liep.

Twee weken geleden bleek dat de man mede aan de hand van die beelden thuis is opgezocht en een pak slaag kreeg. De daders zijn nooit gepakt. In 2004 werd de dierenliefhebber ook al veroordeeld wegens ontucht met drie paarden in Heiloo. 60 Uur papier prikken en verplichte therapie gaan er hopelijk voor zorgen dat de paarden in de omgeving Alkmaar weer rustig kunnen slapen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app