Meer aangiften

Einde niet in zicht

16.08.2012 . 17.01

Badr had zes keer losse handjes

Badr Hari wordt nu verdacht van wel zes geweldsmisdrijven, maakte het Openbaar Ministerie vandaag bekend. Dat zijn vier gevallen van losse handjes waar we tot nu toe nog niks vanaf wisten. Foei, Badr.

De kickbokser werd eind vorige maand gearresteerd op verdenking van twee mishandelingen. Zakenman Koen Everink kwam Badr's vuisten tegen op Sensation White in juli en ook de oprichter van Club Air in Amsterdam kreeg het vorig jaar zwaar te verduren. 

De derde aangifte is voor een incident in het Cooldown café in december. Die is waarschijnlijk afkomstig van Oliver, de ex van de stiefzus van Badr. Oliver liet afgelopen week weten dat Badr hem tikken had gegeven in het Rotterdamse cafe en dat hij een aangifte overwoog.

De lijst gaat door, met een tweede mishandeling in Club Air, een poging tot zware mishandeling in danstent Jimmy Woo en als klap op de vuurpijl is er de mishandeling van een vrouw vorig jaar. Badr geeft nog steeds niks toe, maar zijn onschuld wordt met iedere nieuwe aangifte een stukje minder geloofwaardig.

Alsof de bokser nog niet diep genoeg in de problemen zit, onthulde Nieuwe Revu deze week ook nog dat Badr in 2008 verdacht werd van brandstichting. Hij zou toen het appartement van een zwangere vrouw in de hens hebben gezet en zat daarvoor 43 dagen in voorarrest, maar werd vrijgelaten omdat er niet genoeg bewijs was.

Vanaf donderdag mag Badr weer contact mag hebben met de buitenwereld. We zijn reuze benieuwd of hij nog steeds alles ontkent.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app