Mislukt

Zelfmoord

26.08.2012 . 18.28

Beschoten man blijkt zelf de dader

Een 32-jarige man uit Geldrop heeft zich zondagmiddag behoorlijk in de nesten gewerkt. De man was het leven zat en dacht er met een pistool een einde aan te kunnen maken in zijn voortuin. Mislukt. Wel heeft hij een ‘mooi souvenir’ aan de mislukte zelfmoord overgehouden: een gat in zijn bovenlichaam.

De man beweerde tegenover de politie dat hij door een onbekend persoon zou zijn neergeschoten. Na kort onderzoek bleek hij zelf de schutter te zijn. In eerste instantie werd gedacht dat hij was geraakt door een luchtdrukwapen, maar het slachtoffer bleek een projectiel in zijn bovenlichaam te hebben. Nadat hij was geopereerd in een ziekenhuis gaf hij toe dat hij een einde aan zijn leven probeerde te maken.

De politie nam de zaak na de eerste verklaring van de man hoog op en sprak van een 'ernstig misdrijf'. Het incident gebeurde even na het middaguur in de tuin aan de Volderstraat. De man krijgt professionele hulp. Hij zegt de ontstane commotie te betreuren. We zijn erg benieuwd of hij maandag eerlijk antwoord zal geven wanneer zijn collega’s vragen wat hij afgelopen weekend heeft gedaan.
 

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app