PSG

Twitter

04.09.2012 . 14.13

R.I.P. @Gvanderwiel

Het twitteraccount van Gregory van der Wiel is niet meer. Fans van de kersverse bankzitter van het Franse Paris Saint-Germain (PSG) moeten het voortaan met Facebook doen.

De laatste tweet van de verdediger was volgens AT5 een ode aan Ajax, zijn oude club. Hartverwarmend. Het zit er trouwens dik in dat Greg niet meer mág twitteren van PSG-coach Ancelotti.

@Gvanderwiel twitterde zichzelf in zijn periode in Amsterdam nog wel eens in de problemen. Geblesseerd zijn, maar wel met je makkers gaan stappen en dan ook nog een foto les internets opsturen. Tssssk.

Die tijd ligt nu dus achter Greg. Hij zal zich moeten concentreren op voetbal. Bij PSG is de concurrentie onder de verdedigers moordend. Christophe Jallet speelt op de positie van Greg en is de aanvoerder van PSG. Christophe is de grote publiekslieveling.

Ancelotti zei eerder deze week: ''De concurrentie neemt wel toe, maar in principe is Jallet zeker van zijn plaats.'' Tel daarbij op dat grote namen als Thiago Silva, Alex, Maxwell, Diego Lugano en nog een handvol andere spelers in de rij staan om de achterste linie te bemannen, en de optelsom is niet zo ingewikkeld.

Succes Greg en vergeet nooit: jij bent de beste.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app