Breaking news

Zwemromance

06.09.2012 . 16.56

Ranomi en Pieter een setje

Pieter van den Hoogenband (34) maakte dinsdag zijn scheiding wereldkundig. De ex-zwemmer heeft er ''veel verdriet''  van. Dat kan natuurlijk, maar gelukkig is er een schouder om op uit te huilen. Pieter rollebolt al een hele poos met onze Olympische heldin Ranomi Kromowidjojo (22).

Diverse bronnen rondom de zwemmers, die dertien jaar verschillen, vertellen aan WTF.nl over de zwemromance. Een collega-zwemster van Ranomi meldt dat de affaire al jaren aan de gang is.

Bij de Spelen, vorige maand in Londen, dartelden de twee constant om elkaar heen. Na de finale van de 100 meter vrije slag, rende de winnares als een dolle op haar maatje af, van wie ze een warme omhelzing kreeg.

De NOS-verslaggever was dat intieme moment niet ontgaan. ''Je kreeg net een kus van Pieter van den Hoogeband. Geweldig toch? Prachtig dit toch?'' ''Ja, ja, gewonnen'', reageerde Kromo.

WTF.nl belde de manager van beide zwemmers, Ralph van Baasbank van House of Sports. ''Wij weten van niks, Ranomi en Pieter hebben geen idee waar de geruchten vandaan komen.'' De druk twitterende Ranomi deelt alles met de wereld, behalve haar liefdesleven. Al staat er achter haar boze ontkenning wel een vraagteken, alsof ze het toch niet helemaal zeker weet:

Al krijgen we na die uitbarsting even later wel een ondeugende knipoog van d'r.

Manisch-depressief

Evert Santegoeds (SBS Shownieuws) belde deze week de moeder van Pieter, maar ook zij zei niet op de hoogte te zijn van de romance. De bijna ex- vrouw van Pieter, en moeder van zijn twee kinderen, zou manisch-depressief zijn. Dat alle partijen de verhouding stil willen houden, is daarom niet vreemd.

Pieter en Minouche willen er alles aan doen om hun kinderen niet de dupe van hun huwelijksbreuk te laten worden, zo zegt een insider deze week tegen Story.

Deel deze pagina

Reageren

Meest gelezen

Download de app