OMG!

Gereformeerd gekkie:

08.10.2012 . 13.24

‘Boer zoekt Vrouw is de duivel’

Bij het Reformatorisch Dagblad zitten ze bovenop het nieuws! Zo is het adjunct-hoofdredacteur De Bruijn ter ore gekomen dat er dit jaar homo’s meedoen aan Boer zoekt Vrouw en dat bevalt hem helemaal niet. In een opiniestuk legt hij uit dat het programma wekelijks 4 miljoen mensen hersenspoelt met een duivelse strategie om het huwelijk te ondermijnen.

De Bruijn kijkt zelf natuurlijk niet naar het verwerpelijke programma van de Katholieke Radio Omroep (KRO) en daarom kan hij niets over de inhoud vertellen. Maar hij heeft begrepen dat het gaat om een reeks eenzame boeren die via de tv solliciteert naar een levenspartner. Dat er mensen zijn die via een tv-programma een partner zoeken vindt hij al ver gaan, maar dat er dit jaar ook een boer meedoet die een man zoekt: dat is toch ongehoord?! 

“Zo worden wekelijks 4 miljoen mensen gehersenspoeld in een duivelse strategie het huwelijk te ondermijnen. Eerst door kijkers wijs te maken dat je de beste levenspartner vindt via een soort ratrace en daarna door de indruk te wekken dat het volstrekt normaal is dat je als man een andere man zoekt om je leven mee te delen”, schreef De Bruijn in zijn stuk.

Ja Yvon, denk daar maar eens over na als je met je Volkswagenbusje door de weilanden rijdt. En vraag je dan ook eens af waarom die boeren van jou binnen no-time weer vrijgezel zijn. De adjunct-hoofdredacteur heeft de statistieken er op nageslagen en ontdekt dat pakweg de helft van de boeren na verloop van tijd weer single is of met een ander ging samenwonen. Dat spoort natuurlijk niet, met zijn gereformeerde waarden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app