Boek

10.000 euro

01.05.2012 . 10.50

Wilders niet voor Henk en Ingrid

Om Geert Wilders te horen speechen moet je tegenwoordig 10.000 euro neer tellen. De leider van de PVV mocht gisteren zijn nieuwe boek ‘Marked for death’ promoten. Om daar bij te zijn, moesten Henk en Ingrid een derde van hun jaarsalaris inleveren. En een vliegticket kopen, want het was in New York te doen.

Volgens de NOS krijg je voor die tien ruggen naast Wilders wel nog een hele verzameling sprekers over China, terreur en Rusland. Als je geen 10.000 euro kan missen, wat we ons goed kunnen voorstellen, is de speech ook op Wilders eigen site terug te lezen.

In de toespraak zegt hij dat het toch vooral de waarheid is wat hij van de Islam vindt en dat mensen die dat niet vinden blind zijn. En passant gooit hij de godsdienst op één hoop met nazi’s en communisten.

Dinsdag 1 mei verschijnt ‘Marked for death’ een herhalingsoefening van Wilders waarom de Islam zou vreselijk zou zijn. Een verhaal dat we in Nederland al jaren kennen van de politicus en nu in Amerika verteld moet worden.

De geruchten dat Wilders naar de VS vertrekt om daar rijk te worden, drukte hij voor de camera van de NOS voorlopig de kop in:

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Meest gelezen

Download de app