Smeerlap

Fake profiel

01.06.2013 . 20.39

Neppe Styles wil blote meisjes zien

Een 45-jarige man uit het Amerikaanse Conneticut weet maar al te goed hoe populair Harry Styles van boyband One Direction is en besloot daar een slaatje uit te slaan bij minderjarige tienermeisjes. Online deed de smeerlap zich voor als de tienerster door zich op Skype de gebruikersnaam Harry.Styles888 aan te meten.

John Eastman voegde ook nog een foto van Styles aan zijn account toe en overtuigde jonge meiden ervan het tieneridool te zijn. Inmiddels is engerd Eastman gearresteerd en in zijn verklaring staat: ‘Ik hoopte dat de meiden voor me zouden poseren achter de camera, op een sexy manier, of seksuele handelingen zouden verrichten, die ik dan kon zien.’

De politie zegt dat Eastman soms concertkaartjes aan de jonge meiden aanbood. Maar voor niets gaat de zon op. De meisjes moesten dan wel eerst naakt voor hem poseren. De politie heeft tijdens het doorzoeken van zijn computer meer dan 500 naaktfoto’s van kinderen gevonden, inclusief foto’s van kinderen die niet ouder dan 5 jaar zouden zijn. Eastman heeft geprobeerd de staat te ontvluchten, maar gelukkig is dat mislukt.

De Harry Styles-wannabe wordt onder andere aangeklaagd voor het bezit van kinderporno, meldt Gothamist. Eastman is geen onbekende van de politie. Eerder zat hij al tien jaar vast vanwege een zedendelict.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app