Nooit ruzie

Gelukkig huwelijk

26.05.2012 . 18.09

Getrouwd met jezelf

Sommige mensen zouden diep in hun hart het liefst zichzelf als partner hebben. Een Amerikaanse vrouw voegde de daad bij de droom en trouwde in maart met zichzelf.

De 36-jarige newlywed gaf onlangs een interview waarin ze details uit de doeken doet over haar kersverse huwelijk, schrijft de Huffington Post. De huwelijksceremonie hield ze te midden van familie en vrienden, en ze wisselde een ring uit met haar ‘innerlijke echtgenoot’.

Nadine Schweigert ziet haar ‘huwelijk’ als een manier om af te rekenen met het verleden. Ze was ongelukkig getrouwd met een man en na de scheiding, nu zes jaar geleden, bleven de kinderen bij haar ex wonen. “Je had me toen eens moeten zien. Ik dronk te veel en was 20 kilo te zwaar. Dit feestje is om te laten zien hoe goed het nu met me gaat.”

De yogalerares neemt zichzelf geregeld mee op een date om te investeren in haar relatie. Het idee voor het ongebruikelijke huwelijk kreeg ze van vrienden. Ze verzuchtte eens dat ze wachtte op iemand die haar gelukkig zou maken. Waarop haar vrienden antwoordden dat je daar geen ander voor nodig hebt.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app