Doorgesnoven

Tas vol cocaïne

26.05.2012 . 19.59

Chauffeur niet mee op schoolreis

De schoolreis naar Disneyland in het Amerikaanse Utah leek vroegtijdig in het water te vallen. De chauffeur bleek onder invloed van drugs te zijn. Zijn rugzak zat vol met pillen en cocaïne.

Daar was hij doorgaans gewoon mee weggekomen, maar de ouders van de groep scholieren hadden weinig vertrouwen in hun kroost. Ze hadden de lokale politie gevraagd om met een drugshond de bagage te controleren voordat de scholieren de bus in stapten. Daar reageerde de chauffeur echter heel nerveus op. Hij begon spullen uit zijn rugzak te halen en in zijn zakken te proppen en wou de bus toen verlaten.

De drugshonden sloegen meteen aan toen ze de man besnuffelden. In zijn bagage werden medicijnen, drugsapparatuur en wit poeder gevonden, vermoedelijk cocaïne. Het busbedrijf reageerde verbaasd, de chauffeur stond goed bekend.

Volgens Fox News werd de chauffeur meteen opgepakt door de politie. De ongeveer 100 leerlingen van de Canyon View High moesten wachten op een nieuwe bus, die ze uiteindelijk wel naar het pretpark bracht. De ouders bleven opgelucht achter: in geen enkele rugzak werd verder drugs aangetroffen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app