Inbreuk privacy

Moet gewoon kunnen

17.06.2012 . 10.36

Politicus is hertenneuker

Wildlifecamera's zijn niet heel bijzonder in de bossen van Oostenrijk, maar toen jagers een lokale politicus op de video flink tekeer zagen gaan met een hertje moesten ze even slikken. Gek genoeg wil de geilneef nu geld zien, vanwege inbreuk op zijn privacy.

Dat iemand met een beest wil neuken in de bossen van Oostenrijk is niks mis mee. Dat een persoon ongewild gefilmd wordt, is het echte probleem volgens politici en actiegroepen. 

Wildlifecamera's zijn nu nog verdekt opgesteld en dus moeilijk te spotten. Met het beeldmateriaal kunnen jagers en boswachters het gedrag van beesten in de gaten houden en de natuur in stand houden.

"Wij willen dat de camera's voortaan zichtbaar worden gemaakt met markeringen, zodat bezoekers van het bos hun gedrag kunnen aanpassen op het moment dat ze gefilmd worden", zegt Hans Zeger van een actiegroep voor privacybescherming tegen Der Spiegel.

De mysterieuze politicus, die uiteraard anoniem wil blijven, kan ook nog een flink slaatje uit het gebeuren slaan. Inbreuk op privacy wordt beboet met 20.000 euro. Daar willen wij ook wel een hertje voor neuken.

Helaas zijn de beelden van het voorval (nog) niet vrijgegeven op internet.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app