Traumatisch

Gedwongen douchen

17.06.2012 . 17.27

Aanklacht school wegens wasbeurt

In het plaatsje Weatherford in Texas heeft een basisschool een 8-jarig jongetje gedwongen om een douche te nemen. De schoolleiding vond dat het kind stonk. Zijn ouders hebben de school aangeklaagd.

Het joch werd onder handen genomen door de verpleegster van de school nadat een medewerkster hem uit de klas had geplukt. Hij moest zich uitkleden en werd met een borstel geschrobd. Zelfs zijn oren schoongemaakt, schrijft Courthourse News.

Tijdens de wasbeurt werd de jongen flink gekleineerd, zeggen de ouders. Nadat hij weer schoon was, werd hij ondergespoten met deodorant. De leerling werd ook nog toegeroepen dat hij zich voortaan moest wassen voordat hij naar de les kwam, anders zou hij weer onder handen worden genomen.

Volgens de ouders heeft de school iets tegen hen en moest hun kind daar vervolgens onder lijden. Met de hygiëne van hun zoon had het allemaal niks te maken. Het jochie heeft door het voorval smetvrees ontwikkeld en is in therapie. Mama en papa leggen de schuld bij de schoolleiding en hopen in de rechtszaal hun gelijk te halen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app