Sasha

Gefrustreerd

25.06.2012 . 20.09

Boze ex-man neukt hond

Nadat de 46-jarige Nicholas Saunders voor de zoveelste keer was afgewezen door zijn ex-vrouw, besloot de man zijn seksuele frustraties te uiten op haar hond. De details van het voorval zijn uitvoerig toegelicht in de rechtszaak die maandag is begonnen tegen de geilneef, meldt Mirror.

Volgens aanklager Frank Abbott kwam Saunders in dronken toestand aan bij het huis van zijn ex-vrouw Kelly Thacker. Na een gesprek van een half uur ging de zatlap in de slaapkamer van zijn ex liggen en zij daarom beneden op de bank.

“Na een tijdje hoorde Thacker dat de hond Sasha naar boven werd gefloten”, vertelt Abbott tijdens de zitting. “Saunders zei tegen de hond dat het allemaal haar schuld was en vervolgens hoorde mevrouw Thacker alleen nog maar wat gestommel.”

De vrouw had al haar bedenkingen, maar besloot toch een kijkje te nemen. Toen zag ze Sasha bovenop haar naakte ex-man zitten terwijl hij de hond begon te penetreren. De vader van twee kids had overigens niet de meest aantrekkelijke hond uitgekozen, namelijk een enorme bulffmastiff zoals op de foto. Je moet er maar van houden.

Saunders ontkent uiteraard seks te hebben gehad met het forse beest, maar DNA-onderzoek wijst uit dat er sporen van de hond op zijn penis aanwezig waren. Hoe zijn die er nou gekomen?

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app