advertentie
advertentie
advertentie
advertentie

Misbruik

Vieze priester

30.06.2012 . 09.14

Duivelsuitdrijving duurt twee jaar

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Virginia dacht dat ze bezeten was door de duivel en hoopte dat een priester hem kon uitdrijven. Die viezerik nam de tijd: hij deed er twee jaar over en misbruikte de vrouw in die tijd meerdere malen.

Duivelsuitdrijving duurt twee jaar
De priester kon zijn handjes niet thuishouden

De vrouw dacht in 2008 dat haar lichaam was overgenomen door kwade geesten en ging naar priester Thomas Euteneur. Hij zei dat ze een zwaar geval was en dat de enige oplossing een duivelsuitdrijving was. De vrouw moest vervolgens een verklaring tekenen waarin ze 'volledige medewerking' toezegde.

Tijdens de uitdrijvingsessies betastte de priester haar vervolgens en zoende hij haar. In een verklaring gaf hij aan dat hij op die manier 'de Heilige Geest bij haar naar naar binnen blies'. De vrouw diende uiteindelijk een klacht tegen Euteneur in en hij betaalde haar een schadevergoeding, meldt MSNBC.

Dat vond ze blijkbaar niet genoeg, want ze heeft nu een klacht ingediend tegen de katholieke kerk in Arlington, de bisschop van die kerk en de organisatie was Euteneur voor werkte. Ze eist 5,3 miljoen dollar (ruim 4 miljoen euro) vanwege de emotionele schade die ze heeft opgelopen. Of de duivel het lichaam van de vrouw inmiddels verlaten heeft, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

advertentie

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

WTF.nl op WhatsApp!

Meest gelezen

advertentie
advertentie
advertentie
advertentie