Video

Orgasme faken

30.06.2012 . 16.09

'Luchtseks ooit olympische sport'

Ken je weinig tot geen schaamte? Heb je seksuele energie teveel? En kun je wel wat centen missen voor een reisje naar Amerika? Dan is het wereldkampioenschap luchtseks misschien wel iets voor jou.

Afgelopen donderdag werd de eerste voorronde van het WK luchtseks gehouden in New York, meldt Huffington Post. De 'sport' kent twee belangrijke regels: alle orgasmes moeten gefaket worden en elke deelnemer moet in ieder geval een (denkbeeldig) persoon bij zijn optreden betrekken. Het enige wat je dan nog nodig hebt is een artiestennaam en een liedje voor je act. Drie juryleden beoordelen de optredens op het voorspel, de daad zelf en de getoonde seksuele energie.

De winnaar in New York was de 32-jarige Adam Wilson ofwel Tootenanny. De man uit Louisiana besloot zich op het laatste moment aan te melden en dat legde hem geen windeieren. "Ik heb mijn zege te danken aan de choreografie van mijn act. Het misbruik door mijn ouders en genoeg incest en bier bleken een gouden combinatie."

Omhoog neuken

Adam mag zich later dit jaar bewijzen in Texas. Daar zullen ook de winnaars van luchtsekstoernooien in Boston, Philadelphia, Washington, D.C., Virginia, North Carolina, Georgia en Tennessee hun skills laten zien. "Op een dag is luchtseks een olympische sport", weet oprichter en MC Chris Threw zeker. "We geven deze mensen een platform om zichzelf omhoog te neuken. Het is voor hen een kans om beroemd te worden." Bekijk hieronder de beelden van de bijzondere competitie:

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app