Slim

Profiteur

01.07.2012 . 16.46

Amerikaanse zwerver geniet van luxe

Het bestaan van een zwerver lijkt zwaarder dan het is. Dat merkten we eerder door een zwerver die heel veel geld mocht houden en eentje die 50.000 euro incasseerde. Nu is er een zwerver in Florida, die er ook een zeer luxe leven op nahield. Hij heeft zich flink in de nesten gewerkt door op andermans kosten in de meest dure hotels te verblijven.

David Price, al twee jaar dakloos, keek goed wie er uitcheckte en vervolgens ging hij naar de kamer van die persoon toe. Daar aangekomen belde de profiteur de receptie met de boodschap dat hij toch langer wilde blijven, soms wel tien dagen. Het trucje werkte verrassend goed. David maakte meerdere slachtoffers.

Een van hen was Joseph Barak. Na een verblijf in het luxe Portofino Bay Hotel werd Joseph geconfronteerd met een rekening van ruim 7000 euro. "Ik weet niet hoe hij in mijn kamer is gekomen en hoe hij erin is geslaagd om mijn creditcard leeg te roven. Maar hij heeft volop genoten van de beste wijnen, de beste restaurants en roomservice. Hij kocht zelfs kleren", vertelt hij aan WFTV. Gelukkig kreeg Barak zijn geld terug.

Hufter

Een paar dagen geleden werd de klaploper eindelijk opgepakt in een hotelkamer van het Hard Rock Hotel. De beveiliging wist dat de man die in die kamer verbleef, een hotelmedewerker, al was vertrokken en dus belden ze de politie. "Het is een hufter. Mensen zoals hij verdienen het om in de cel te zitten. Lekker genieten ten koste van anderen", zegt een van de hotelgasten.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app