Boefje

Identiteitscrisis

03.07.2012 . 10.07

Vrouw met nep-piemel in mannenbajes

Tiffany James heeft de rechterlijke macht in Jamaica op een dwaalspoor gezet nadat ze als vrouw voor de rechter verscheen terwijl ze als man (met piemel en al) de bak in was gegaan. Tiffany, die zich ook wel voordoet als Craig Mathews, moest op het matje komen vanwege een inbraak waarbij ze voor 5000 dollar aan sieraden had gejat.

De aanwezigen in de rechtszaal konden hun lach niet inhouden toen ze hoorden dat degene die voor hen stond, in mannenkleren en met kaalgeschoren hoofd, geen man maar een vrouw was. De rechter kon er niet om lachen. "Dit is een identiteitscrisis, niet iets om lacherig over te doen," weet The Weekly Vice.

Toen om uitleg werd gevraagd zei Tiffany: "Mijn excuses voor de valse informatie. Het meisje dat me achter de tralies zette, had niet in de gaten dat ik een vrouw was. Ze zag alleen mijn Craig Mathews-ID. Een simpele fouilleeractie had niet zoveel uitgehaald, Tiffany/Craig gaat door het leven met een nep-piemel.

Voorlopig gaan Tiffany en Craig weer hand-in-hand door het leven als vrij man/vrouw. De borgsom van 50.000 dollar leverde kennelijk geen enkel probleem op.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app