Eenzaam

Niks gestolen

10.07.2012 . 11.38

Inbreker op zoek naar goed gesprek

Een reeks bizarre inbraken houdt de gemoederen in het Amerikaanse Orlando flink bezig. Deze inbreker neemt niets mee, maar maakt een babbeltje met de bewoner en gaat er dan weer vandoor. Bij het laatste slachtoffer, een vrouw, kroop 'ie zelfs gezellig onder de lakens.

"De man kwam om vier uur 's nachts binnen en ging naast me in bed liggen. Hij begon tegen me te praten. Het was een heel normaal gesprek, net alsof er niets aan de hand was", vertelt de vrouw aan WFTV.

"Hij deed heel vriendelijk, was netjes gekleed en had zelfs een lekker luchtje op', zegt het slachtoffer, die net als de anderen ongedeerd is gebleven. "Het was geen dakloze, eerder iemand met psychische problemen."

Ze was erg bang dat de indringer haar aan zou vallen. "Ik dacht dat hij misschien een wapen tevoorschijn zou halen als ik zou gaan gillen." De vrouw vroeg hem om weg te gaan en tot haar verbazing deed de praatjesmaker dat ook nog.

De politie is bezig met een onderzoek. Een goed idee, vindt ze. "Dit is gewoon niet normaal. Wie weet wat hij nog allemaal van plan is."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app