Tanorexic

Bruiningsinjecties

08.07.2012 . 13.11

Stel is verslaafd aan bruine huid

Tanning Mom krijgt concurrentie uit Engeland. Chantelle Jones en haar vriend Graham Thomas doen namelijk alles om er goed uit te zien. Vooral een bruin getinte huid vinden ze belangrijk. Zo belangrijk dat ze er klauwen vol geld voor overhebben en hun gezondheid op het spel zetten.

Aan The Sun vertellen ze dat ze wekelijks zo’n 125 euro uitgeven aan bezoekjes aan de zonnestudio, maar dat is nog niet voldoende om er mooi bruin uit te zien. Daarom gebruiken de 22-jarige Chantelle en de 23-jarige Graham ook nog een illegaal middeltje. Ze injecteren zichzelf met Melanotan, een medicijn dat de aanmaak van melanine bevordert. Dat middeltje is in Groot-Brittannië niet voor niets verboden, want er kleven allerlei gevaren aan het gebruik.

De tanorexics uit de buurt van Liverpool trekken zich er niets van aan. Chantelle klaagt wel over pijn in haar buik, hoofdpijn en misselijkheid vanwege de injecties. Maar dat is een kwestie van wennen, denkt ze. Dat ze waarschijnlijk ook huidkanker onder de leden hebben, deert ze ook niet zoveel. "We zien er gewoon lekker bruin uit", zegt het paar tegen The Sun.

Ze gebruiken de injecties nu vijf maanden en dat kost ze zo’n 90 euro per maand. Hoe bruin ze er uitzien, kunnen ze helaas alleen maar in de buurtsuper laten zien. Want door al dat gezon in de studio en het geprik in de buik blijft er geen geld over om te zonnen tijdens een vakantie op een plek waar echte zon is. Maar Graham lijkt daar niet mee te zitten. Hij wordt na een injectie met Melanotan vaak een beetje geil. Dus het paar hoeft zich niet te vervelen.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app