Area 51

CIA-agent

09.07.2012 . 12.50

Toch aliens bij Roswell?

Zondag was het 65 jaar geleden dat er iets neerstortte bij het Amerikaanse Roswell. Was het een UFO of was het een weerballon? De Amerikaanse regering houdt het op een weerballon, maar voormalige CIA-agent Chase Brandon trekt dat in twijfel.

In de jaren ’90 had Brandon toegang tot speciale secties van het CIA-hoofdkwartier in Langley. Daar vond bij bij toeval een doos met aantekeningen en foto’s van het ongeluk in de woestijn van New Mexico.

Volgens Huffington Post is Brandon duidelijk: “Ik vond een doos waarop ‘Roswell’ stond. Ik pakte de doos, tilde het deksel op, keek door de spullen heen en zei tegen mezelf ‘Mijn god, het is echt gebeurd.’ Het was een voertuig en kwam duidelijk niet van deze planeet.”

Hij beweert ook dat er foto's tussen zaten van buitenaardse wezens. “Ik twijfel geen seconde aan mensen die het over ‘lijken’ en ‘kadavers’ hadden. Het was voor mij het bewijs dat alles wat ik en andere mensen altijd al geloofden, waar was.”

In de afgelopen decennia zijn er al vaker vermeende beelden uit Roswell opgedoken van vlak na de crash. Bijvoorbeeld deze video waarop de aliens te zien zouden zijn:

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app