Bah

Bewijs op video

10.07.2012 . 07.48

Verkrachter opgepakt dankzij vriend

Een man uit Texas is dikke vrienden geworden met de verkrachter van zijn vriendin, in de hoop de viezerik op die manier achter de tralies te krijgen.

De voormalige marinier werd door zijn vriendin in vertrouwen genomen over de verkrachting, die in 2010 plaatsvond. Het toen 17-jarige meisje ging bij dader Elric Shawn Millner langs in zijn appartement, waar hij haar vol goot met drank. Ze werd de volgende ochtend wakker en kon zich niets herinneren, maar Millner had alles opgenomen. Niet alleen Millner had zich aan haar vergrepen, op de video was ook een andere man te zien, schrijft de Huffington Post.

Het meisje vertelde twee jaar lang aan niemand wat er gebeurd was, maar durfde tegen haar nieuwe vriendje eindeijk haar mond open te doen. Hij besloot vervolgens om bewijs te verzamelen, zodat Millner kon worden aangehouden. Hij raakte bevriend met de verkrachter en toen Millner hem eenmaal vertrouwde, liet hij zijn nieuwe vriend trots de verschrikkelijke beelden zien. Daarna wist hij zijn vriendin over te halen om aangifte te doen.

Millner is inmiddels aangehouden en is aangeklaagd wegens aanranding. De vreselijke video zal in de rechtszaal worden gebruikt als bewijs.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app