Jaloers

50 Shades of Brown

10.07.2012 . 19.14

Bruine saus-douche om seksroman

De pikante sm-roman Fifty Shades of Grey blijft de Engelsen bezighouden. De seksindustrie doet goede zaken vanwege het sm-boek van de Britse schrijfster E.L. James. Maar niet iedereen is blij met het rode oortjes producerende werkje. Een stel kreeg er zelfs ruzie over, die met een een fles traditionele Engelse saus werd beslecht.

Volgens The Sun kon de 31-jarige Raymond Hodgson het niet hebben dat zijn partner het boek las. De man uit Carlisle vindt de roman pure porno en zijn liefje, Emma McCormick, hoort zoiets vulgairs niet te lezen.

Emma zelf dacht daar heel anders over. Dat werd dus matten. Met een fles bruine saus kwam Raymond verhaal halen. "Hij spoot me helemaal onder, en het zat ook op de muren", klaagde Emma in de rechtszaal. Daar kreeg Raymond een taakstraf opgelegd. Ook moet hij Emma zo’n 125 euro schadevergoeding betalen. Daarvan gaat ze vast en zeker een nieuw exemplaar van Fitfy Shades of Grey kopen.

De welgekapte Peter Andre is overigens van plan een mannenversie van het loeipopulaire boek te gaan schrijven. "Iedereen praat over dat boek en wij mannen hebben het idee dat we iets missen." Dat valt waarschijnlijk wel mee, Peter. Zet maar gewoon - zoals altijd - Spice Channel op, dan staan jullie wel zo'n beetje quitte met de lezeressen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app