Bizar

Weer een kannibaal

12.07.2012 . 18.05

Naakte gek sloopt tuinmeubels

De 22-jarige Jeremiah Aaron Haughee heeft problemen, zoveel is wel duidelijk. Twee mannen belden de politie omdat ze hoorden hoe iemand midden in de nacht hun tuinmeubelen aan het slopen was. Wat er daarna gebeurde, hadden ze niet zien aankomen.

De naakte Jeremiah klom op het dak, sprong op hun truck en rende daarna op de mannen af. Hij probeerde ze te vloeren, maar besloot op de grond te pissen toen dat niet lukte. De bizarre aanval bereikte zijn hoogtepunt toen Jeremiah een hap uit de buik van een van hen nam. Het was een flinke beet, want het slachtoffer houdt er zeker weten een litteken aan over, meldt ABC.

Even later arriveerde de politie. Er waren vijf agenten en twee setjes handboeien, beenkettingen, een kap om spuug tegen te houden en een stroomstootwapen voor nodig om de doorgedraaide kerel in bedwang te houden. Tijdens de arrestatie werden drie van de politiemannen geschopt, geslagen of gebeten.

Na de aanval werd Haughee naar een ziekenhuis gebracht, waar hij zware kalmeringsmiddelen kreeg toegediend. Vervolgens werd hij achter tralies gezet. Wat hem bezielde, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app