Frustratie

World of Warcraft

13.07.2012 . 09.39

Gamer steekt buurman neer

World of Warcraft is een populaire online game waar veel mensen dagelijks van genieten. Dat er ook figuren zijn die minder goed met de spanning om kunnen gaan, heeft een man in het Canadese Peterborough nog maar eens bewezen. Uit frustratie over het spel stak Justin Williams (21) zijn buurman neer.

De 20-jarige Jordan Osborne hoorde geruzie uit het huis van zijn buren komen. Hij ging poolshoogte nemen en ontdekte dat Justin helemaal uit de pan flipte tegen een vriend die op bezoek was en een paar andere spelers met wie hij via een headset contact had. "Ik zei tegen hem dat hij niet zo uit zijn dak moest gaan om een spelletje", vertelt Jordan aan Toronto Sun.

Dat viel niet zo goed bij Justin. "Het is niet zomaar een spel. Het is mijn leven!", riep hij. Op dat moment vloog Williams zijn ongeruste buurman naar de keel. Hij sloeg 'm in zijn gezicht en ramde een mes in zijn borstkas.

Osborne moest naar het ziekenhuis worden gebracht, maar gelukkig liep het goed af. De man is wel erg geschrokken. "Vandaag besefte ik me dat ik wel dood had kunnen zijn. En dat allemaal om World of Warcraft." Het slachtoffer legt de schuld voor een belangrijk deel bij het spel. "Het neemt je hele leven over."

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app