Geen sex!

60 pond per uur

13.07.2012 . 10.33

Deze vrouw knuffelt voor geld

Jaqueline Samuel is 29 jaar oud, universitair opgeleid en makelaar, maar dat is niet alles: ze is ook eigenaar van ‘The Snuggergy’. Een bedrijfje dat ze vorige maand oprichtte en dat zich richt op knuffelen. Voor 60 pond per uur drukt Jaqueline haar lijf tegen je aan.

Voor Jaqueline is het heel simpel, ze vertelt de lokale Amerikaanse zender ‘News Channel 9’: “Ik hou gewoon van knuffelen. Ik doe niets bijzonders en er is ook geen opleiding voor. Ik hoop dat iedereen het kan, maar lang niet iedereen doet het tegenwoordig. Amerikanen lijken het niet belangrijk te vinden terwijl het wetenschappelijk bewezen is dat knuffelen goed is voor je.”

Uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt inderdaad dat knuffelen goed is voor de mens. Het vermindert stress en zorgt voor een lagere bloeddruk. Vooral vrouwen zijn gebaat bij aanraking, maar laten het nou net mannen zijn die de meeste knuffelsessies boeken bij Jaqueline.

De brunette voelt zich niet ongemakkelijk met de mannelijke aanmeldingen, maar is heel duidelijk over haar diensten: knuffelen, geen seks! Tijdens het knuffelen houdt iedereen zijn of haar kleren – het liefst een pyjama – aan. Op haar site schrijft ze dat het niet erg is als mensen opgewonden raken tijdens een knuffelsessie: “Maak je niet druk, het kan gebeuren. Ondanks dat seksuele handelingen verboden zijn, is seksuele opwinding normaal. Niemand zou zich daar ongemakkelijk over moeten voelen.”

Jaqueline ontvangt mensen bij haar thuis voor knuffelsessies maar zorgt dat er altijd familieleden of vrienden in de buurt zijn om ongewenste situaties te voorkomen. De professionele knuffelaar kan nog niet van haar nieuwe bedrijf rondkomen en is ook makelaar.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app