Video

Obers

16.07.2012 . 14.15

Dode man geeft serveersters fooi

Dat je zelfs na je dood nog de mogelijkheid hebt om nobel gedrag te vertonen, bewijst de inmiddels overleden Amerikaan Aaron Collins. In naam van Aaron maakt zijn broer Seth onbekende serveersters blij met 500 dollar, zo’n 410 euro, meldt The Sun.

Drie weken na zijn 30e verjaardag overleed Aaron, computertechneut van beroep, en in zijn testament had hij geschreven dat hij graag indruk wilde maken op onbekende obers en serveersters. Via een online petitie werd geld binnengehaald voor deze frappante laatste wens.

Tot nu toe is er zo’n 23.000 euro opgehaald en de eerste cheque is door Aaron’s broer gegeven aan een verbaasde serveerster in Lexington, Kentucky. De serveerster bedankte de familie en knuffelde Seth, waarna ze beloofde het woord over dit vriendelijke gebaar te verspreiden.

De komende tijd gaat de familie van Aaron verschillende restaurants af om de overige euro’s te doneren. Ze zouden 56 mensen kunnen verblijden met een cheque van 410 euro. Hoppa, over de doden voortaan niets dan goeds.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app