Schandaal

8 dagen coma

16.07.2012 . 16.36

Jongen bijna fataal in kont gepompt

De 13-jarige Du Chuanwang uit China kon een 'grap' bijna niet meer na vertellen. Hij was aan het helpen in een garage toen hij slachtoffer werd van een wansmakelijke grap. Twee werknemers staken een ventiel van een pomp in de kont van het jongetje en bliezen hem letterlijk op. De Chinees overleefde het incident ternauwernood, hij lag acht dagen in coma.

Het knulletje werd meteen opgenomen in een ziekenhuis in de provincie Shandong met ernstige verwondingen. Zo werden enkele organen geperforeerd en liepen maag en trommelvliezen ook flink wat schade op. De twee werknemers dachten leuk te zijn en stopten het ventiel diep in zijn achterste om vervolgens te pomp vol open te draaien. De jongen kreeg net zoveel lucht binnen als bij het oppompen van een autoband, meldt Wotshappening.

Het gaat nu beter met hem, al is Du's tong nog geïnfecteerd, heeft 'ie enkele tanden verloren en kan hij vooralsnog niet praten, meldt CNN. De eigenaar van de zaak heeft de medische kosten vergoed en de familie van de jongen kreeg heel wat donaties. De twee daders zijn gearresteerd.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app