Pretpark

Trekhaak in kont

21.07.2012 . 09.11

Attractie boort zich in anus

Een bezoek aan een pretpark is voor een 31-jarige Zweed pijnlijk afgelopen. Hij wilde zijn dochtertje helpen bij het besturen van een kinderauto, maar zag de trekhaak van het karretje over het hoofd. "Het deed hartstikke pijn."

De vader was met zijn gezin een dagje naar het pretpark Furuvik in Oost-Zweden. Zijn dochter van vier wilde een ritje maken in een miniauto. Probleem was dat ze niet bij het gaspedaal kon. Natuurlijk wilde pappa helpen. Hij zette zijn kind in de auto en sprong zelf op de achterklep. Fout, want hij had een grote trekhaak over het hoofd gezien.

De gevolgen waren vreselijk. De trekhaak boorde zich door de spijkerbroek van de man, rechtstreeks zijn anus in, volgens de website Aftonbladet. De man raakte behoorlijk gewond en bofte dat zijn plasbuis de dans net ontsprong. Een medewerker bevrijdde hem uit zijn benarde positie. Met een broek vol bloed droop de man af naar de wc. Daar kreeg hij een nieuwe broek van het pretpark en kon hij zich een beetje opfrissen.

De ongewilde penetratie bezorgde de man niet alleen veel pijn, hij heeft ook een bloedvergiftiging opgelopen en ligt nu al een week in bed. Een medewerkster van het park verwondert zich nog steeds over het ongeluk: "In je wildste fantasieën kun je een ongeluk als dit niet voorstellen." De trekhaken zijn van de autootjes afgehaald om herhaling te voorkomen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app