In beslag

Hongerstaking

25.07.2012 . 19.12

Deurwaarders bang voor taaie oma

Een Britse oma van 78 heeft het deurwaarders onmogelijk gemaakt een landgoed met een waarde van 2,5 miljoen euro in beslag te nemen. Stella Bond weigerde het huis te verlaten. Ze liet zich op geen enkele manier door de heren intimideren. Uiteindelijk kozen de deurwaarders eieren voor hun geld.

 

Het landgoed was van haar zoon Grahame, een in Engeland bekende makelaar. De man heeft grote schulden en wil de boel opknappen om het landgoed daarna voor een goede prijs te verkopen. Het probleem is dat de bank, Citi Private Banking, moeilijk doet. Die had dan ook de deurwaarders naar het landgoed gestuurd, maar die hadden niet op de taaie oma gerekend. De vrouw vertelde de de deurwaarders dat ze eerst maar eens papieren moesten laten zien waaruit bleek dat hun actie rechtmatig was. Toen ze dat niet konden, ging ze in haar leunstoel zitten en kwam er niet meer af, wat de deurwaarders ook probeerden.

De bejaarde vrouw hield haar actie drie dagen vol. Ze at nauwelijks en kon ook met moeite slapen, bang als ze was dat de deurwaarders zouden toeslaan. Toen dropen de deurwaarders af op last van de bank. En als ze terugkomen, moeten ze er wel voor zorgen dat ze hun zaakjes beter voor elkaar hebben. “Het was zwaar, maar ik zou het zo weer doen”, waarschuwt oma Bond alvast, schrijft de Daily Mail.

Overigens is het landgoed, Halswell House, berucht in Engeland volgens The Telegraph. Zo was er in 2009 een groot bal dat danig uit de hand liep. De gasten maakten er een wild seksfeest van. In allerijl moest het minderjarige personeel naar huis worden gestuurd toen de kleren in het rond vlogen en de gasten het in alle hoeken en gaten van het huis met elkaar deden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app