Voogdij

Warrige indruk

27.07.2012 . 20.23

Oma Jackson wil kleinkinderen delen

Katherine Jackson, moeder van en terug van weggeweest, is bereid de voogdij over de kinderen van wijlen de King of Pop te delen. Dat heeft haar advocaat in een verklaring laten weten. Eerder deze week werd neefje TJ Jackson aangewezen als tijdelijke voogd over Blanket, Paris en Prince.

Tot voor kort was de voogdij in handen van Katherine, de 82-jarige moeder van Michael Jackson, maar volgens de rechter werd ze belemmerd door 'een derde partij'. Naar verluidt wordt daarmee gedoeld op haar kinderen. TJ, een zoon van Tito Jackson, liet weten dat zijn oma een warrige indruk maakte.

De familie Jackson maakt zich grote zorgen om Katherine, die afgelopen weekeinde als vermist werd opgegeven omdat haar kleinkinderen al een week geen contact met haar konden krijgen. Inmiddels zou ze weer met hen hebben gesproken. Maar het is bepaald geen koek en ei bij de Jacksons. Ze giaan zelfs met elkaar op de vuist

Michael Jackson liet in zijn testament weten dat hij 500 miljoen dollar nalaat aan zijn kinderen en niets aan de rest van de familie. Michael's keuze is niet goed gevallen bij de familie. Ze roepen nu allemaal natuurlijk dat het testament nep is.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app