Vergeven

Das niet eerlijk!

29.07.2012 . 11.12

Minnaar Stewart komt ermee weg

Regisseur Rupert Sanders kan opgelucht ademhalen. Zijn slippertje met Kristen Stewart levert hem geen vechtscheiding of andere vorm van drama op. Vrouwtje Liberty Ross lijkt iets vergevingsgezinder dan Robert Pattinson en ziet het misstapje van haar man door de vingers. Schappelijk hoor. En best wel dom.

''Ze is bereid om Rupert nog een kans te geven'', onthult een bron. ''Ze accepteert dat het niets meer was dan wat flirten," weet The Daily Telegraph.

Daar komt Ruupje makkelijk mee weg. Robert Pattinson deed precies het tegenovergestelde en vertrok uit het huis waar hij met Kristen samenwoonde, nadat de affaire bekend werd. Ook al gaat ze door het stof, Robert is er helemaal klaar mee. Pattinson zou momenteel absoluut geen behoefte hebben aan enige vorm van contact met Stewart.

Ruperts vader ziet de ernst van de zaak in ieder geval niet in. Volgens hem is de situatie tussen zijn zoon en Kristen enorm opgeblazen. ''Het is een mooi, jong meisje en je bent zo'n vijf maanden veel samen. Dan wordt het wel eens gezellig. Dit hele gedoe is heel erg overdreven,'' aldus Michael Sanders. Het zou ons niets verbazen als vader Sanders ook wel eens buiten de pot heeft gepiest.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app