Afwijking

Geen variatie

29.07.2012 . 17.39

Vrouw eet elke dag patat en cheddar

De keuze is reuze als het op eten aankomt. Dagelijks de supermarkt afstruinen op zoek naar avondeten. Voor de 18-jarige Abi Stroud is het echter geen probleem, meldt The Sun. Het enige dat ze eet is patat en cheddar. Niks anders. Lekker makkelijk.

De 18-jarige student uit Newport, Engeland schaamt zich kapot voor haar afwijking en is bang geen vriendje te kunnen vinden. Tja, het is ook wel apart als je vriendin paniekaanvallen krijgt bij de gedachte aan groente en fruit. De Engelse eet drie blokken cheddar en drie zakken patat per week. Nieuw voedsel maakt haar bang en door het aangezicht van een gepelde banaan moet ze kokhalzen.

Het is geen pretje voor Abi. “Ik haat het. Ik ga nooit uit eten met vrienden. Wanneer mensen me vragen iets nieuws te eten, voel ik me ziek en duizelig. Een leraar probeerde me eens een kipnugget te laten eten en ik barstte in tranen uit”, aldus de studente.

Misschien moet Abi een voorbeeld nemen aan de vrouw die overal mayonaise op gooit. Een banaan met cheddar: hoe klinkt dat?

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app