Arresteer me!

Omgekeerde wereld

31.07.2012 . 10.37

Vrouw klimt gevangenis in

Uit de gevangenis klimmen is niet de bedoeling, maar over de muur naar bínnen klimmen wordt dus ook niet gewaardeerd. De 36-jarige Tiffany Hurd probeerde het in Ohio en werd opgepakt. En dat was precies haar bedoeling, ze wilde gearresteerd worden.

Een bewaker vond Hurd zondag bij het hek van de gevangenis. Hij verzocht haar te vertrekken, maar daar had ze geen zin in. Ze had zich verheugd op een verblijf in de bak en zelfs een rugtas gepakt. Toen de bewaker haar sommeerde weg te gaan, klom ze in het hek terwijl ze schreeuwde dat ze gearresteerd wilde worden. Toen Hurd niet naar beneden wilde komen, belde de bewaker de politie.

Terwijl de vrouw, die duidelijk onder invloed was, probeerde over het prikkeldraad te klimmen arriveerde de politie. Toen de agenten Hurd ook niet naar beneden konden krijgen, zat er nog maar één ding op: haar arresteren voor huisvredebreuk en wangedrag. En zo kreeg ze toch nog haar zin, ze belandde achter de tralies.

Ondertussen waren de gevangenisbewakers met stomheid geslagen. Ze vertelden de Amerikaanse nieuwszender Newsnet 5 dat ze allemaal wel eens een uitbraak hadden meegemaakt, maar een inbraak was voor allemaal iets compleet nieuws.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app