Relletje

Terug naar de gate

04.08.2012 . 11.10

Niet vliegen met afgezakte broek

Discount-luchtvaartmaatschappij Spirit Airlines is dan wel goedkoop, maar ze tolereren niet alles van hun passagiers. Een jongen werd afgelopen weekend een toestel uitgezet toen hij wilde gaan zitten in zijn ultra-lage afgezakte spijkerbroek.

Dat schrijft CBS Chicago. De knul en een vriendin wilden aan boord gaan in Chicago, om naar Orlando in Florida te vliegen. Toen ze aan boord gingen, vroeg een steward aan de jongen of hij zijn spijkerbroek wilde ophijsen.

Misty Pinson van Spirit Airlines: "De broek hing zo laag dat zijn kont erbovenuit stak. Dat is niet fatsoenlijk. We hebben veel mensen aan boord, ook kinderen." Overigens droeg de jongen wel een onderbroek, dus zijn blote billen waren niet zichbaar, maar het was blijkbaar toch te aanstootgevend voor de luchtvaatmaatschappij.

De echte rel brak pas los toen de jongen weigerde om z'n jeans omhoog te sjorren en het personeel van het vliegtuig begon te bedreigen. Hij werd samen met zijn vriendin weer richting de gate gestuurd. Hij had beter de tactiek kunnen toepassen van een vrouw die laatst te horen kreeg dat ze niet mocht meevliegen vanwege haar décolleté. Zij besloot om gewoon aan boord te blijven zitten en mocht uiteindelijk toch meevliegen.

En anders zeg je gewoon sorry. Niet omdat je dat wilt, maar omdat die enge stewardess je dwingt: 

Deel deze pagina

Reageren

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app