Geen vergeving

Schietpartij Aurora

01.08.2012 . 19.42

Slachtoffer wil Holmes dood hebben

Een van de slachtoffers van de schietpartij in Aurora heeft schutter James Holmes al vergeven. Da's vlug, een dikke week nadat Holmes in een bioscoop het vuur opende op nietsvermoedende bioscoopgangers. Maar niet alle slachtoffers zijn zo vergevingsgezind: "Ik hoop dat hij een langzame, pijnlijke dood sterft."

 De schandaaljagers van TMZ spraken met een overlevende van de schietpartij, die door Holmes in haar rug werd geschoten. De 22-jarige Carli Richards vindt de dood eigenlijk nog een te lichte straf voor de man die haar neerschoot. Holmes moet zijn laatste adem op de meest pijnlijke manier uitblazen, zegt ze. "Ik denk aan een vuurpeleton. Hem injecteren doet geen pijn." Ze vervolgt: "Ik wou dat iemand hem neerschoot en hem liet liggen tot hij was doodgebloed."

De broer van een ander slachtoffer zei deze week ook dat hij hoop dat Holmes de doodstraf krijgt. In deze zaak doet de mening van de slachtoffers en hun familie ertoe, hebben de aanklagers laten weten. Zij zullen alleen de doodstraf eisen als de mensen die door het drama getroffen zijn, zich daarin kunnen vinden.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app