Geen zon meer

Nog steeds poepbruin

02.08.2012 . 09.06

Tanning mom voelt zich bleekjes

De wereld zal na vandaag nooit meer hetzelfde zijn, want Tanning Mom is gestopt met zonnen. Patricia Krentcil, zoals ze door haar man en kinderen genoemd wordt, werd beroemd omdat ze zo bruin als een drol was, maar dat zelf niet doorhad. 

Patries bakte lekker weg. Zo'n vier tot vijf keer per week kroop ze onder de zonnebank. Geen haan kraaide ernaar, tot Patricia's peuterdochter op school verscheen met een brandblaar en iets mompelde over de zonnebank. Amerika en de hele WTF-redactie vielen over haar heen. Hoe durfde ze?

Haar dochtertje had het mis, zei Patricia. Die brandblaar kwam van het 'spelen'. Maar door het incident had Patricia wel in de krant gestaan, en we kregen geen genoeg van haar. Die lederen huid! Die geroosterde stembanden! Liefkozend werd ze Tanning Mom genoemd. Toen ook nog bleek dat ze vroeger een lekker ding was, liet niemand haar meer met rust.

Wat de rest van de wereld al wist - van vijf keer per week onder de zonnebank krijg je huidkanker - is nu ook tot Patricia doorgedrongen. Ze is maar liefst een hele maand lang gestopt met intensief zonnen, vertelt ze aan het blad In Touch. Ze gebruikt nog wel heel veel zelfbruiner en sinds ze gestopt is met zonnen voelt ze zich 'vreemd en bleek'. Wat een onzin. Wij vinden je een klassieke beauty hoor, Patries. Ook zonder kleurtje.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app