Idioot

Slecht vermomd

03.08.2012 . 17.44

Medewerker overvalt eigen eettent

Zijn collega's dachten dat het een grapje was, maar een 24-jarige medewerker van een restaurant in het Amerikaanse Alabama meende het echt: dit is een overval. Na zijn dienst op vrijdag kwam hij terug met een pistool. Het meesterbrein had niet eens de moeite gedaan om zich goed te vermommen.

In het restaurant aangekomen werd de 24-jarige man, die alleen een simpel masker op had gedaan, meteen herkend door een aantal collega's van de fastfoodketen Jack's. Zijn ogen waren gewoon zichtbaar en een krampachtige poging om zijn stem te vervormen, mislukte jammerlijk. "Hou op met deze grap", kreeg hij volgens Al.com te horen.

Met een onbekende som geld maakte de boef zich uit de voeten, maar door slechte timing en abominabele vermomming kon hij er niet lang van genieten. Alsof er niets gebeurd was, ging de knuppel na het weekend langs bij zijn werk, waar de politie toevallig net bezig was met het ondervragen van de medewerkers. Hij werd direct opgepakt en heeft in de cel alle tijd om aan zijn overvaltechnieken te werken.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app