Agressief

Real life fight

02.08.2012 . 15.17

22 Messteken na online ruzie

Chatten kan levensgevaarlijk zijn. Een 17-jarige jongen uit het Amerikaanse Oakley loste een conflict met zijn buurman op Xbox Live op door hem in het echt aan te vallen. Tot op de tanden gewapend ging hij verhaal halen. Wonder boven wonder vielen er geen doden.

De 20-jarige Kevin Kemp had al een tijdje ruzie met de agressieveling. Tijdens een gesprek via headsets liep het uit de hand. "Ik zei tegen hem dat hij maar hier moest komen", vertelt Kevin. Dat liet de jongen, tot voor kort een vriend van Kevin, zich geen twee keer zeggen. Met mes en pistool ging hij op oorlogspad.

"Hij kwam mijn kamer in en richtte het wapen op me. Hij liet de kogel zien, stopte 'm terug in het pistool en probeerde me neer te schieten. De kogel vloog vlak langs mijn hoofd", zegt Kevin tegen CBS Sacramento. Vervolgens pakte de jongen zijn mes en stak 22 keer op arme Kevin in.

Kevin zat helemaal onder het bloed, maar liep geen ernstige verwondingen op. Hij denkt wel dat de vriendschap voorgoed voorbij is. De agressieve jongen staat binnenkort terecht voor inbraak en poging tot moord.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app