Sexy

Karina Bolanos

03.08.2012 . 08.19

Minister ontslagen om pikante video

Een video waarin een politica uit Costa Rica te zien is in haar ondergoed, heeft geleid tot haar ontslag. Karina Bolanos werd uit haar functie ontheven nadat het filmpje van haar lekte naar internet:

De vrouw was sinds 2006 vice-minister van Cultuur en Jeugd. Op de video is te zien dat ze in haar ondergoed op bed ligt en tegen een geliefde praat. "Ik mis je, ik hou van je met heel mijn ziel. Alles wat je ziet, is van jou", zegt ze.

Maandag werd bekend dat ze moest opstappen ‘vanwege mediaberichten die gingen over het privéleven van de vice-minister’. Bolanos vertelde tegen CNN dat het ging om een video uit 2007, die bedoeld was voor haar man, die toen op zakenreis was. "Ik maak mijn excuses, zeker aan de jongeren voor wie ik werk. Maar er is niks op de video te zien waar ik me voor hoef te schamen. Ik vind het ontslag onrechtvaardig", voegde ze daaraan toe.

Volgens Bolanos werd haar niks gevraagd over de kwestie voordat ze werd ontslagen. Ze is boos dat ze zichzelf niet heeft kunnen verdedigen. De video is volgens haar gestolen door een ICT’er die beveiligingscamera’s kwam installeren in haar woning. Hij probeerde haar er vervolgens mee af te persen.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app