Slaap lekker

Verkeerde huis

02.08.2012 . 20.57

Dronken in bed bij de buren

Kunstgebit uit, oordopjes in. Een bejaard stel uit Michigan lag lekker te slapen, toen ze ineens wakker werden van een geluid in hun slaapkamer. Het bleek hun dronken buurman te zijn. Hij was het huis binnengeslopen en wilde nu bij de twee oudjes in bed kruipen.

De 27-jarige man verscheen zondagochtend rond half vier onaangekondigd in de slaapkamer van het stel, schrijft The Livingston Daily. De twee belden gauw het alarmnummer. Terwijl de 75-jarige man en zijn 72-jarige vrouw beneden afwachtten, troffen de agenten de man boven aan in een diepe slaap, met zijn broek half op zijn knieën.

"Hé, hier woon ik niet", zei de indringer als eerste toen hij wakker werd. Hij vertelde dat hij zijn kinderen van twee en vier jaar oud op bed had gelegd en toen bij een andere buurman wat was gaan drinken. Thuis had hij waarschijnlijk ook al een slok op, want de politie vond bierblikjes en lege drankflessen in de keuken, naast een gootsteen vol vuile vaat.

De kinderen zijn veilig ondergebracht bij buren en hun vader werd meegenomen naar het politiebureau. Of de oudjes overwegen om extra sloten op hun deur te laten zetten, is niet bekend.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app