Te goedkoop

Tesco levert niet

04.08.2012 . 18.11

Fiets voor een euro is een foutje

De Britten willen na de Tourzege van Bradley Wiggins massaal op de fiets en daar wilde supermarktketen Tesco slim op inspelen. Het concern bood via de website mountainbikes aan, maar de prijs klopte niet. Veel klanten bestelden een fiets voor een pond, maar Tesco komt niet over de brug.

Er was iets misgegaan op de website en daardoor werd de mountainbike aangeboden voor omgerekend een euro en 26 cent. Het liep meteen storm op de site. Er waren zelfs mensen die extra veel fietsen bestelden om ze weg te kunnen geven aan een goed doel. Bij veel klanten was het geld al van de bankrekening afgeschreven, maar ondanks dat kunnen ze fluiten naar hun goedkope fiets.

Tesco zegt dat er een technische fout in de site was geslopen. Daardoor werd de fiets te goedkoop aangeboden. Mensen krijgen natuurlijk wel hun geld terug en kunnen de fiets alsnog kopen voor de echte prijs: ruim 107 euro.

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Tesco in de fout gaat. In maart werd de nieuwe iPad 3 aangeboden voor maar 63 euro. Ook toen werd de website druk bezocht, meldt The Grocer. Tesco hield ook toen voet bij stuk en zei sorry, maar daar hadden de klanten geen iPad voor.

Dan deed onze eigen HEMA het toch beter. In november van het vorige jaar stond op de website dat de bosvruchten clafoutis-taart 0 euro kostte. Dat nieuws verspreidde zich al snel op verschillende social media en mensen bestelden er lustig op los. HEMA gaf de fout toe en de taarten werden nooit bezorgd, maar teleurgestelde klanten kregen wel een tegoedbon.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app