Fitness

'Ren of ik schiet'

04.08.2012 . 18.33

Afvallen met behulp paintball

Vergeet Sonja Bakker, Weight Watchers en al die andere onzin. Een stelletje Britse paintballers heeft een veel beter idee bedacht om bankzitters weer in vorm te krijgen. De mannen schieten je lek als je niet doorloopt. Succes gegarandeerd, zeggen ze.

De dikke deelnemers moeten een hindernisbaan afwerken terwijl ze proberen om niet geraakt te worden door rondvliegende verfkogels. "Vaak moeten mensen alleen een beetje aangemoedigd worden en wat werkt er beter dan iemand die op je schiet als je niet doorloopt?" zegt een woordvoerder van UK Paintball tegen de Britse Metro.

Er zijn meerdere schutters aanwezig, zodat even stilstaan en uitrusten er niet inzit. "Een verfballetje kan behoorlijk pijn doen, dus na een voltreffer zorg je er wel voor dat het niet nog een keer gebeurt."

Natuurlijk zet een keertje meedoen geen zoden aan de dijk. Daarom bestaat het programma uit meerdere sessies. In totaal ben je al snel 10 weken bezig. Het kost omgerekend ruim 250 euro per persoon. Wie mooi wil zijn, moet dus pijn lijden én flink dokken.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app