Sorry hè!

Nooit voordringen

07.08.2012 . 09.53

Excuses voor het hele vliegtuig

Mac Breedlove zal voortaan overal netjes zijn beurt afwachten. Stewardessen van Southwest Airlines hebben daar wel voor gezorgd. De tiener had voorgedrongen tijdens het boarden en werd gedwongen daarvoor zijn excuses aan te bieden. Via de intercom. Aan het hele vliegtuig.

Mac was met zijn Lacrosse-team op weg naar een uitwedstrijd. De jongens stonden te wachten tot ze mochten boarden tot een aantal van hen werd omgeroepen, zij mochten eerder instappen. Mac dacht dat hij ongezien achter de andere sporters aan kon wandelen, maar dat pakte anders uit. Zijn coach zag dat hij voordrong en maakte een plannetje.

Toen alle passagiers op hun stoelen zaten werd Mac door een stewardess naar voren geroepen. Hij kreeg een brief in handen gedrukt die hij moest voorlezen. De jongen dacht nog even dat de stewardess een grapje maakte, maar het lachen verging hem snel. Ze drukte hem de microfoon in handen en hij begon hakkelend te lezen:

“Tijdens het boarden heb ik misbruik gemaakt van de gastvrijheid van de luchtvaartmaatschappij. Ik hoop dat jullie het over je hart kunnen verkrijgen om mij te vergeven. Ik ben gewoon een jongen die denkt slimmer te zijn dan hij eigenlijk is. Geniet van jullie vlucht en vlieg met Southwest omdat zij dit geregeld hebben met mijn coach.”

De hele cabine klapte na afloop en Mac droop met rode koontjes af, meldt Huffington Post.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app