Nazi

Allemaal gekkies

07.08.2012 . 19.37

Wat je kunt leren van Stormfront

Neo-nazi’s houden er misschien rare denkbeelden op na, helemaal op hun achterhoofd gevallen zijn ze niet. Op het Stormfront-forum wisselen ze hun politieke denkbeelden uit, maar ook recepten, naaitips en allerlei ideeën voor huis en tuin.

- Een probleem waar de Stormfronters tegenaan lopen is het opslaan van grote bergen voedsel. Als de eindstrijd tussen de verschillende rassen losbarst, is het zaak dat je genoeg te eten hebt om de oorlog uit te zitten. MrsDucktape legt uit dat haar man de koning is van het opslaan van eten. Het echtpaar heeft een enorme voorraad van groente in blik, soepen, pasta’s, meel en boter. Ze weet verder nog te melden dat de de prijs van pindakaas enorm gaat stijgen. Dus sla een paar potten in voor het te laat is. Bonustip: haal zoveel mogelijk verse groente op de markt, verpak ze vacuüm en vries alles in.

- Nazi’s zijn blijkbaar geobsedeerd door eten. toughtandmemory woont in een klein appartement, maar wil toch graag zelf groente gaan verbouwen. Als we naar blackpowderhick luisteren, gaat dat niet meevallen in een kleine ruimte, maar een kruidentuintje zou moeten lukken. Volgens Celtic_Red is het dan weer mogelijk om zelf wat planten in het raam te zetten. _Red kreeg het zelfs voor elkaar om eetbare aardbeien te kweken in de vensterbank. Hier wordt het wel tricky: de planten hebben zon nodig, maar ook niet te veel. De aardbeien verschroeiden zowat op een zomerdag.

- Naast je eigen eten verbouwen is het ook belangrijk dat je zelf kleren kan maken. Bijvoorbeeld een minirok. miss kat legt stap voor stap uit hoe ze die van zichzelf bij elkaar genaaid heeft. Eigenlijk heb je alleen maar een lap stof en wat elastiek nodig. Maar dan wordt het ook wat:

kimpeta

- Ariërs houden blijkbaar van gehaktballen. AryanAngel is zo trots op haar recept dat ze het met haar mede-Stormfronters wil delen. Schrijf maar mee:

Een kilo half-om-half
Twee eieren
Eetlepel peterselie
Zout naar smaak
Een halve theelepel peper
Eetlepel uiensnippers
Eetlepel knoflookpoeder
Handjevol broodkruimels (langzaam bijvoegen)

Gooi alle ingrediënten bij elkaar, maar bewaar de broodkruimels voor het laatst. Mix alles met je handen. Als je denkt dat je meer of minder kruimels nodig hebt, let dan op de verhouding met de andere ingrediënten.

Draai er vervolgens twaalf tot veertien gehaktballen van.

Vul een koekenpan tot de helft met olijfolie en warm het op. Draai het vuur wat naar beneden en voeg de ballen toe. Draai ze drie keer om zodat ze aan alle kanten goed bruin worden. Als ze klaar zijn, voeg ze dan toe aan je saus. Haal de olie uit de pan en voeg de restjes toe aan je saus. Dat maakt namelijk een groot verschil voor de smaak. Laat de gehaktballen drie tot vier uur in de saus sudderen. (Het recept voor de saus geeft ze er dan weer niet bij.)

- Het is als rechtse extremist ook zaak om je kinderen goed op te voeden. Om daar bij te helpen heeft Celtic Lady kleurplaten gemaakt die het blanke, Europese erfgoed vieren. Zo post ze bijvoorbeeld prenten van Van Gogh, Da Vinci en afbeeldingen van ingeblikt eten. The Nationlist is er blij mee: samen met de kroost kleurt hij of zij lekker mee.
kimpeta

- Gebruiker Country Roads waarschuwt voor het gevaar van een bepaald soort peertje. De lampen zouden kwik bevatten en dat is niet goed voor je. Stel je voor dat ze er eentje laat vallen en een van je witte kinderen lepelt het goedje naar binnen…. Ze zijn wel lekker goedkoop qua verbruik.

PS. Van natuurlijke babyproducten heeft daar niemand verstand.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app