Huh?

1 Meisje = 2 jongens

08.08.2012 . 21.22

Meisje 'verkracht' vriendinnen

De Britse Gemma Barker (20) deed net alsof ze een jongen was en begon seksuele relaties met haar eigen vriendinnen. Huh? Maar je herkent haar toch? En zodra ze haar broek laat zakken, ontdek je toch sowieso dat het een meisje is? Nee dus. In maart is ze gepakt, nu doet een van de slachtoffers haar verhaal.

Het begon allemaal met het aanmaken van twee nepprofielen op Facebook in 2009. Haar alter ego's Aaron Lampard en Connor McCormack leken perfect 'boyfriend material'. De slachtoffers spraken na een paar chatsessies af met Gemma - die ze gewoon kennen als Gemma - die wijde kleren aantrok, een hoed opzette en haar stem bewust laag hield. Niemand had het door, zelfs de ouders van de meisjes niet.

"Als je iemand voor het eerst ziet, verwacht je niet dat het een vriendin van je is die zich heeft verkleed”, zegt Alice (niet haar echte naam) over haar ontmoeting met 'Aaron'. “Toen we voor het eerst seks hadden, dacht ik dat het normaal was als je je kleren niet uit wilde trekken.”

“Het was mijn eerste keer, ik wist niet wat ik moest verwachten”, vertelt ze aan Daily Mail. “Ik denk zij ook niet. Maar ze was heel lief. Het deed geen pijn.” Alice kreeg argwaan toen ze later een kleine roze dildo in de tas van haar 'vriendje' vond. 'Aaron' gaf toe dat ‘hij’ het speeltje bij haar had gebruikt.

Gemma liep uiteindelijk tegen de lamp vanwege de relatie van haar andere alter ego, Connor, met een vriendin van Alice. De profielen van hun vriendjes waren precies hetzelfde. Niet veel later werd Barker opgepakt. De slachtoffers waren natuurlijk enorm in de war. “Ik vroeg aan mijn ouders of ik nu soms lesbisch was.”

In maart van dit jaar werd Gemma tot 2,5 jaar gevangenisstraf veroordeeld.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app