Kunst

Tamala Grissett

08.08.2012 . 11.39

Vrouw faket weeën bij arrestatie

De Amerikaanse Tamala Grissett heeft zich in de nesten werken tot een ware kunstvorm verheven. De 29-jarige vrouw uit Covington, bij Cincinnatti, begon haar dag als simpele dievegge, maar eindigde met een waslijst aan aanklachten.

Grissett werd in warenhuis Macy's betrapt op winkeldiefstal. Ze had voor een slordige duizend euro aan spullen in haar zakken gestopt zonder ervoor te betalen, meldt WXIX. Agenten kwamen erbij en die kregen van haar een vervalst rijbewijs.

Toen de politie haar echte identiteit had vastgesteld, bleek Tamala al gezocht te worden. Terwijl het onderzoek verder ging, dreigde ze nog even de agent die haar wilde arresteren te vermoorden. Alsof dat nog niet genoeg was, wilde de shop-voor-nop'ster ook een valse aanklacht indienen van mishandeling door de agent om hem ontslagen te krijgen.

Eindelijk kon de agent de hele papierwinkel afhandelen, toen Tamala een briljante ingeving kreeg om alsnog onder haar straf uit te komen. Ze beweerde dat ze zwanger was en dat haar weeën nu veel te vroeg begonnen waren.

Op weg naar het ziekenhuis wist ze te vluchten om niet veel later bij een McDonald's weer opgepakt te worden. Ze lijkt de hoop op ontsnapping inmiddels wel te hebben opgegeven.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app