Uitgedroogd

Modern Warfare 3

09.08.2012 . 07.24

Vier dagen gamen bijna fataal

Een jongen uit het Amerikaanse Ohio heeft een marathonsessie op zijn Xbox bijna met de dood moeten bekopen. De gamer sloot zichzelf minstens vier dagen op met het spel Modern Warfare 3. Het enige waarvoor de 15-jarige Tyler Rigsby uit zijn kamer kwam, was een snelle douche en wat snacks. 

Het ging mis toen hij tijdens een pauze bij zijn tante op bezoek ging. "Hij keek me wel aan, maar het leek alsof hij er niet bij was", vertelt zijn tante aan NBC4. Tyler werd helemaal bleek en zijn lippen blauw. "We waren aan het praten en ik hoorde een klap. Hij viel zomaar om", zegt moederlief. "Ik was zo bang en dacht dat hij dood ging." Waarom ze haar tienerzoon toch vier dagen lang zijn gang liet gaan, zegt ze er niet bij.

In het ziekenhuis kwamen artsen erachter dat Tyler helemaal uitgedroogd was. De jongen had al die tijd amper gegeten, gedronken en geslapen. Ze pompten hem vol met vocht en gelukkig ging het na verloop van tijd weer een stuk beter met hem. Tyler is wel flink geschrokken. Hij legde zich dan ook meteen neer bij de straf van zijn moeder. "De Xbox is het huis uit", zegt ze. 

Rigsby heeft nog mazzel gehad. Een tijdje terug kwam de 18-jarige Taiwanees Chuang om het leven na 40 uur onafgebroken gamen. Waarschijnlijk werd een bloedprop hem fataal.

Deel deze pagina

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen

Stagiair gezocht

Meest gelezen

Download de app